ORKA CONCEPT

Orka Homes heeft in de regio honderden villa’s, aparts en complexen gevestigd en heeft aan binnenlandse en buitenlandse investeerders en vakantiegangers verschillende diensten aangeboden, Orka Homes heeft tegelijkertijd in dezelfde regio 4 en 5 sterren faciliteiten waar alle mogelijkheden worden verzameld en zo is ORKA CONCEPT ontstaan.

Op het moment dat u een villa of een apart koopt bij Orka Homes begint direct onze verantwoordelijkheid. Om u en uw gasten comfortabel en vredig verblijf te bieden zal ons team na de verkoop continu met u in contact blijven.

U kunt bij Orka Concept activiteiten en diensten voor elk leeftijd vinden, dus of u jong of oud bent, of u voor amusement komt of om uit te rusten komt, bent u welkom in Orka Concept. Orka Homes adviseert u niet alleen een villa met zwembad, maar nodigt u uit in de Orka Wereld.

Wellness Centrums

De eigenaren van Orka Homes zullen het rustgevend en vernieuwend effect van de Ocean Spa centrums in ons hotels voelen.

In onze Spa centrum bieden professionele masseurs en masseuses diensten aan.

Eten-Drinken

Heerlijke onvergetelijke smaken, unieke cocktails en ambiance tot aan de verschillende voorbeelden van traditionele smaken, verschillende voorbeelden van internationale gerechten; Italiaans, Chinees, Frans en open buffetten bieden een breed productassortiment, onze à la carte restaurants worden u aangeboden met vriendelijke en schone service.

Ontspanning en Activiteiten

Wij bieden de gelegenheid aan onze gasten die met een vredig vakantie willen uitrusten, zonnen en ook de mogelijkheid krijgen om te genieten.

U zult zich vrijer voelen als uw kinderen de activiteiten bijwonen van de Club. Elke avond zijn er verschillende concepten hierdoor zult u, u beter vermaken.

Orka Wereld

Een van de nieuwe mogelijkheden binnen Orka Concept is de nieuwbouw Orka Wereld. U zult in een wereld vOrkaol spanning stappen met ons nieuwe thema-waterpark project. Er zullen veel shows zijn in de regio’s grootste waterpark. Het regio's grootste thema-waterpark project met activiteiten en entertainments met talloze kwalitatieve shows zullen tot uw beschikking staan. Deze complex is dichtbij uw huis en wij zullen ervoor zorgen dat het vervoer kosteloos is.