ORKA RESIDENCE

Wij als Orka Homes breiden onze activiteiten sinds 1992 in de regio uit. Ook hebben wij de missie op ons genomen om de kwaliteitsnormen in deze sector te verhogen. Elke jaar bouwen wij nieuwe en aantrekkelijke woningen. ORKA RESIDENCE is ons nieuwste en grootste project die in 2016 gerealiseerd zal worden en dit project zal binnen ons productassortiment de hoogste positie krijgen.

Orge Residence is omringd door smaragdgroen dennenbossen met een spectaculair uitzicht op Ovacik en Babadağ. Verderop liggen de kristalheldere turquoise wateren van de Middellandse Zee. Onze andere belangrijke project Orka World wordt naast dit complex gebouwd.

Orka Residence is op 30 hectaren gebied gebouwd en biedt verschillende mogelijkheden aan zoals een boetiek hotel, origineel en lux ontworpen speciale villa’s en aparts, spa en wellness centrum, overdekte zwembad, restaurants en bars. Dit complex is het hele jaar door geopend en u kunt de werknemers 24 uur per dag 7 dagen in de week bereiken.

Alle aparts en villa's met luxe design in het bouwcomplex zijn gebouwd op normen die gericht zijn voor maximale tevredenheid. Villa met drie verdiepingen is op een grote gebied gebouwd en ingericht naar de smaak van de eigenaar. Ook zijn onze aparts heel ruim ontworpen en op verzoek van de eigenaar kunnen er wijzigingen aangebracht worden.

U koopt hier niet alleen een vastgoed. Tegelijkertijd wordt u een familielid van Orka Homes.

Communiceren