Welkom bij Orka Homes,

Orka Homes is een familiebedrijf dat opgericht is eind jaren 80. Het bedrijf bouwt gebouwen in de regio Fethiye, Ovacık, Hisarönü ve Üzümlü voor al meer dan 20 jaar, met de ervaring en hoge kwaliteit constructie biedt ons bedrijf voor elk benodigdheden en budget de diensten.

Onze portefeuille biedt villa’s, aparts, speciaal design villa’s met zwembad aan en hiernaast verkopen wij woningen al vanaf het project. Deze woningen wachten op u, of u alleen uw vakantie wilt houden of u heel uw leven vredig wilt leven, mag u zelf beslissen.

Hiernaast, werken wij met Europese reisbureaus samen en door onze ervaringen in de hotel sector, bieden wij u ook speciale verhuring en begeleidingspakketten. Door gebruik te maken van professionele begeleiding en onderhoudsdiensten van uw gekochte huis, zult uw huis omzetten in een investering.

ORKA CONCEPT

Orka Homes heeft in de regio honderden villa’s, aparts en complexen gevestigd en heeft aan binnenlandse en buitenlandse investeerders en vakantiegangers verschillende diensten aangeboden, Orka Homes heeft tegelijkertijd in dezelfde regio 4 en 5 sterren faciliteiten waar alle mogelijkheden worden verzameld en zo is ORKA CONCEPT ontstaan.

Klik hier voor meer informatie.