Over Orka Homes

Sinds 1992 is Orka Homes een deel van Edelstaal Bedrijven Groep. Onze groep startte haar activiteiten met de productie van roestvrij keuken producten in 1981 in Nederland.

Door de ononderbroken succes van onze Groep was het onvermijdelijk om blijvend te groeien in deze sector.

Momenteel zijn wij een groep dat actief is in 12 landen waaronder België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië en Turkije.

Onze groep produceert roestvrij staal keuken producten in de fabriek die zich bevindt in Italië en verkoopt het grootste deel in Europa.

Bij onze hotelkettingen behoren 4 sterren Orka Royal Hotel in Istanbul Sirkeci met een loopafstand naar historische plaatsen, in 2017 komt hierbij een werkelijke Ottomaanse paleis die gerenoveerd wordt, Orka Palace Hotel ook in Istanbul regio Sultanahmet. Onze andere hotels Orka Sunlife Hotel (5 sterren), Orka Club Hotel (4 sterren) en in de regio Fethiye Ölüdeniz Orka Boutique Hotel, Orka Lotus Beach Hotel (5 sterren), Orka Nergis Beach Hotel (4 sterren) en Orka Nergis Select Hotel bieden diensten in Marmaris en Içmeler. In 2017 gaat de Orka Rezidans Hotel op het gebied Fethiye Ölüdeniz open.

Een ander groep die behoort bij onze groep is Orka Homes die sinds 1992 in de regio van Fethiye Ölüdeniz actief is en is voornamelijk actief in de bouwsector. Vooral in drukke gebieden zijn er unieke en kwalitatief villa’s, aparts en complexen voor onze binnenlandse en buitenlandse gasten. De structuren van deze gebouwen zijn conform de eigenschappen van de regio en deze zijn op een milieuvriendelijke wijze gebouwd.

Ons doel is om u met uw droomhuis te ontmoeten in dit zeldzame regio waar geschiedenis, bos, zon, zee, strand elkaar ontmoeten. Sinds de jaren 90 is Fethiye Ölüdeniz een populair vakantieplaats geworden en het zal ook bijzonder zijn om daar te wonen.

Onder het merk Orka Homes is sinds 1992 honderden unieke designs, betrouwbare en kwalitatieve villa's, aparts en resorts gebouwd. In deze regio zijn wij in ons vakgebied gestegen tot nummer één. Door elk jaar nieuwe investeringen te realiseren, zijn wij met onszelf in wedstrijd gegaan.

Wij zijn milieuvriendelijk en bieden een leven aan die past bij uw budget door de technologische ontwikkelingen, bijpassende producten, kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid te volgen.

  • Actief in 12 landen
  • Industrie en productie van Roestvrijstraal Keukens
  • Hotel
  • Bouw