Procedure voor verhuren

Als u niet continu in het apart of villa wilt verblijven die u heeft gekocht, kunt u de woning op de data verhuren wanneer u dit wilt. Deze methode zal zorgen voor een serieuze inkomen en zult u helpen tegemoetkomen bij de algemene kosten van het huis.

Fethiye Ölüdeniz is één van de regio’s die de aandacht trekt van binnenlandse en buitenlandse vakantiegangers. Door deze eigenschap is er een stijging van binnenlandse en buitenlandse investeerders die hier een vastgoed willen kopen.

De bebouwing wordt binnen bepaalde grenzen begrenst in de regio omdat er veel historische plaatsen en veel natuurlijke schoonheid aanwezig zijn. Gebouwen met meerdere verdiepingen zijn niet toegestaan. U zult hierdoor in onze regio geen grote resorts en veel gebouwen zien. Er bevinden zich geen gebouwen aan de kust van Ölüdeniz. Deze eigenschappen maken onze regio uniek omdat het een vredig vakantie resort is zonder enig concurrent.

In de regio van Fethiye wordt de natuur met weelderige bossen beschermd met het unieke strand van Ölüdeniz en Babadağ welke één van de hellingen is waar parachutespringen mogelijk is. De drukte waarvan u last zult krijgen wordt niet toegestaan.

Laatste 20 jaar zijn in onze omgeving is de sector over het bouwen en verhuren van villa’s gestegen en bieden grote kansen voor individuele beleggers.

Doordat wij goede contacten hebben voor zowel in het binnenland als voor in het buitenland zijn de villa’s of aparts onder het merk Orka makkelijk te verkopen. We werken al jaren samen met bekende grote binnenlandse en buitenlandse reisorganisatoren. In de afgelopen jaren is de vraag naar een vakantie in een villa een erg populaire markt geworden.

Wij hebben binnen de Orka Hotels in Fethiye, Marmaris en Istanbul in de 4 en 5 sterren hotel de afgelopen jaren serieuze potentieel aan de gasten opgebouwd. Dit geeft u de mogelijkheid om uw villa’s en aparts makkelijk te handelen. Wij mobiliseren voor de mogelijkheid zodat de vakantiegangers in uw woning kunnen verblijven. Zij kunnen profiteren van de zwembaden van onze hotels, wellness en fitnesscentrum, gedurende dag en avond van de entertainments, van restaurants met verschillende smaken en van bars met verschillende concepten.

U krijgt de gelegenheid om maximaal voordeel uit uw investering te halen met de mogelijkheden van Orka Concept.