Custom Built

Laten wij samen de villa in uw dromen ontwerpen.

Orka Homes zult u helpen om de villa aan de Middellandse Zeekust te ontwerpen. Wij kunnen beginnen door de meest geschikte locatie uit te kiezen die bij u past. Wij hebben veel alternatieven aan grondgebied. Hierna kunnen wij op uw voorkeur een schets laten opstellen of u kunt ook een plan die al getekend is laten uitvoeren. Om uw dromen te realiseren en op de ideale manier te ontwerpen, zullen onze vastgoed adviseurs en architecten gedurende het geheel proces met u samenwerken.

De fasen van het proces: Het selecteren van de voor u geschikte regio, locatie en gebied, Voorbereiding van architectonische 3D-visualisatie van het project, Voorbereiden van het vastgoed overeenkomst en de ondertekening hiervan, Het starten van gerechtelijke procedure, het verkrijgen van de bouwvergunning en beginnen met de bouw,

Na de voltooiing van de bouwactiviteiten zal het vastgoed geleverd worden,

Na deze 5 etappes, zult u binnen een jaar eigenaar worden van uw droomhuis.

Tijdens de bouw van uw huis is er een bepaald bedrag afgesproken die in de overeenkomst vermeld wordt, u zult geen onverwachte bijkomende kosten ontvangen.

Tijdens de bouw adviseren wij om de werkzaamheden twee maal op de plaats te bezichtigen. Wij organiseren kosteloos uw Luchthaven transfers en verblijf.