ORKA CONCEPT

Orka Homes heeft in de regio honderden villa’s, aparts en complexen gevestigd en heeft aan binnenlandse en buitenlandse investeerders en vakantiegangers verschillende diensten aangeboden, Orka Homes heeft tegelijkertijd in dezelfde regio 4 en 5 sterren faciliteiten waar alle mogelijkheden worden verzameld en zo is ORKA CONCEPT ontstaan.

Op het moment dat u een villa of een apart koopt bij Orka Homes begint direct onze verantwoordelijkheid. Om u en uw gasten comfortabel en vredig verblijf te bieden zal ons team na de verkoop continu met u in contact blijven.

U kunt bij Orka Concept activiteiten en diensten voor elk leeftijd vinden, dus of u jong of oud bent, of u voor amusement komt of om uit te rusten komt, bent u welkom in Orka Concept. Orka Homes adviseert u niet alleen een villa met zwembad, maar nodigt u uit in de Orka Wereld.

HOTEL EN VAKANTIES VAN DE VAKANTIE
BOUTIQUE HOTELS
PRIVÉ STRANDEN
ONS AQUA-PARK

GEZONDE LEVENSCENTRA

Orka Homes-hosts zullen het ontspannende en vernieuwende effect van ons Ocean Spa Center in onze hotels voelen.
Onze traditionele Turkse baden, sauna's, spa- en wellnesszalen bieden een verscheidenheid aan massages en huidverzorging voor verschillende doeleinden met professionele masseurs en masseuses.

ONZE TRADITIONELE TURKSE BAD
ONZE SAUNA
MASSAGEHUIZEN
SPA & WELLNESS ZALEN

RESTAURANT EN BARS

Naast de traditionele Turkse keuken, worden onze buffetten, die een breed scala aan producten uit de wereldkeukens (Italiaans, Chinees, Frans enz.) Bieden, geserveerd met onze à la carte restaurants, een vriendelijke en schone service.

CHINEES RESTAURANT
ITALIAANS RESTAURANT
OPEN BUFFET
COCKTAIL BARS

ENTERTAINMENT EN ACTIVITEITEN

Wij bieden de gelegenheid aan onze gasten die met een vredig vakantie willen uitrusten, zonnen en ook de mogelijkheid krijgen om te genieten.
U zult zich vrijer voelen als uw kinderen de activiteiten bijwonen van de Club. Elke avond zijn er verschillende concepten hierdoor zult u, u beter vermaken.

ONS AQUA-PARK
BINNENZWEMBAD
KINDERCLUBS
SHOWS EN PRIVATE SHOWS