Vastgoed Verwervingsproces

1ste stap: Huis bezichtigen

Als u een vastgoed wilt kopen, wilt u uiteraard uit diverse producten naar behoeften en wensen de meest geschikte kiezen en hierdoor de regio bezichtigen. Eerste plan is om u kennis te laten maken met deze regio van ons prachtig land. Na het bezichtigen van de schoonheid van de Middellandse Zee kust is het de beurt om u kennis te laten maken met ORKA CONCEPT. U heeft dan verschillende woningen van ons gezien en heeft u gekozen voor een woning die voldoen aan uw verwachtingen en bent u alle details te weten gekomen van de woning en kent u de voordelen van ORKA CONCEPT en zo begrijpt u wie wij zijn. Nadat u doorgeeft wanneer u ons zult bezoeken, halen wij u op van de luchthaven, daarna brengen wij u naar het 4 of 5 sterren hotel waar u zult verblijven. Plaats die u komt bezoeken en het hotel waar u verblijft bevinden zich in dezelfde regio en de afstand naar Ölüdeniz is 10 km. Als u wenst, kunt u tijdens uw bezoek met eigenaren kennis maken die bij Orka Homes vastgoed hebben gekocht en kunt u de ervaringen en adviezen delen.

2de stap: Het reserveren van vastgoed

Zodra u het vastgoed heeft gevonden dat bij uw behoeften aansluiten en als u een besluit heeft genomen, heeft u het recht om dit vastgoed te reserveren. Het vastgoed zal 2 weken lang gereserveerd blijven voor dimensioneren en voor alle onderwerpen over vastgoed en voor als u nog vragen heeft. Zodra u een definitief besluit heeft genomen zullen wij een overeenkomst samenstellen.

3de stap: Betaalmogelijkheden

Wij zullen rekening houden met uw financiële situatie om de meest geschikte betalingsvoorwaarden voor u samen te stellen. U kunt contant betalen of een lening aanvragen. Zodra u uw situatie aan ons doorgeeft, zullen wij u in dit opzicht helpen. Afronding van de documenten Nadat de overeenkomst is getekend, zullen wij alle vereiste officiële documenten samenstellen.

4de stap: Afronding

U krijgt de eigendomsakte nadat de bouw van het vastgoed af is en de betaling rond is. U wordt de eigenaar van de grond en van het vastgoed. Het overdragen gebeurt in de Kadaster Directie in Fethiye, tijdens deze handeling zal er een bedrag van 4% van de prijs van het vastgoed als aankoopbelasting worden betaald. . Gefeliciteerd, u heeft een woning die u wenst bij Orka Homes. Het is nu tijd om een thuis te maken van de woning.

5de stap: Welkom bij de Orka familie

U maakt nu een deel uit van Orka Concept. U kunt via het menu Orka Concept of van het teamvoordelen te weten komen.