Na de verkoop

Alle hulp en ondersteuningen bieden wij niet alleen aan tijdens de verkoop, maar ook nadat u eigenaar bent geworden van een huis, het wordt zelfs steeds meer. Onze professionele teams van Orka Homes After Sales afdeling bieden na de verkoop een brede aanbod aan onderhoudsdiensten.U krijgt 24 uur per dag 7 dagen in de week antwoord op uw vragen en zij zorgen voor een snelle oplossing.

Elk eigenaar van het huis krijgt van ons de mogelijkheid om een speciale dienst te verkrijgen. Wij hebben een team die diensten biedt zoals reparaties, renovaties, het onderhoud van de tuin en het zwembad. Ons kantoor biedt 24 uur per dag 7 dagen in de week na de verkoopdiensten aan en gast relaties bezoeken de eigenaren regelmatig en voor benodigdheden kunt u de leidinggevenden bereiken.

Ondersteuning bij het verkoopproces

Aanvragen van een belastingnummer Iedereen die een vastgoed aanschaft in Turkije dient een belastingnummer aan te vragen.

Het openen van een bankrekening Het zal voor u gemakkelijk zijn om hier een bankrekening te openen. Wij zullen u hierbij helpen.

Verblijfsvergunning U zult een verblijfsvergunning nodig hebben als u lang verblijft, wij zullen u helpen om die vergunning te krijgen.

Inrichting van uw huis Wij als Orka Homes zullen u helpen voor de producten die in verhouding met de kwaliteit en de prijs voor uw huis beste zijn. Als u hier niet aanwezig bent dan nemen wij de leiding over en rapporteren wij met foto’s.

Verzekeringsadviseurs Om uw huis te verzekeren, zullen wij van een aantal verzekeringsmaatschappijen aantal offertes presenteren. Dit wordt bepaald aan de hand van de grootte en waarde van het huis en dit is inclusief verzekeringswaarde en aardbeving risico.

Aansluiten van elektriciteit en water Om ervoor te zorgen dat de elektriciteit en watermeter worden aangesloten, zullen wij voor u de registratie bij de Gemeente en Energiebedrijf voltooien.

Diensten na verkoop Dit is een uitgebreide procedure zie hieronder de beschrijving en samenvatting.

Regelmatige bezoek aan uw huis In de periodes wanneer u niet verblijft, wordt uw huis door onze professionele team regelmatig bezocht, als er tekortkomingen zijn, worden deze opgelost en als er ingegrepen dient te worden, wordt u zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht wat erg van belang is.

Schoonmaakdiensten Voor het verblijf van u of uw verhuurder wordt uw huis schoongemaakt, uw bedden worden klaargemaakt. Deze dienst worden regelmatig aangeboden tijdens uw verblijf.

Onderhoud van de tuin Het onderhoud van de tuinen, van alle gemeenschappelijke of vrijstaande tuinen worden in de zomer en winter zorgvuldig door de tuinman uitgevoerd.

Onderhoud van het zwembad Alle zwembaden van de vrijstaand huizen en die gemeenschappelijk gebruikt worden, worden voor het seizoen gereinigd, de motors worden onderhouden en de zwembaden worden gevuld voor het gebruik. Tijdens het seizoen wordt het dagelijks schoongemaakt, er wordt voortdurende toezicht gehouden op de chemische waarde en na het seizoen wordt het zwembad geleegd.

Technische ondersteuning Onze professionele medewerkers zullen u het hele jaar door 24 uur per dag 7 dagen in de week van dienst zijn.

Luchthaven transfer Op uw verzoek organiseren wij voor u en uw gasten luchthaven-thuis en thuis-luchthaven transfers.

24 uur per dag beveiliging Onze complexen en villa’s zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week beveiligd.

Receptie en informatie dienst De kantoren die in de buurt van uw huis gevestigd zijn, bieden 24 uur per dag 7 dagen in de week receptiediensten aan.

Betalingen van facturen en belastingen Als u er niet bent, houden wij uw facturen zoals elektriciteit, uw waterrekening, uw vastgoedbelasting, verzekering in de gaten.